Använda batteripaketet för Play and Charge-kitet

Sätt dit batteripaketet som följde med ditt Xbox One Play and Charge-kit i din Xbox One trådlös handkontroll och ladda det med den laddningskabel som finns i kitet.

Sätta dit batteripaketet

1. Öppna batteriluckan.
  2. Sätt i det uppladdningsbara batteripaketet för Xbox One med anslutningssidan först, inriktat mot anslutningspunkterna i batterifacket. Batteriet kan bara sättas in åt det här hållet.
  3. Sätt tillbaka batteriluckan.

Ladda batteriet

1. Anslut laddningskabeln till USB-porten på handkontrollens framsida.
  1. Anslut den andra änden av laddningskabeln till en USB-port på din Xbox One.
  1. Om Xbox One-konsolen är avstängd startar du den. Konsolen måste slås på efter det att handkontrollen anslutits för att batteriet ska laddas. Sedan kan du slå av den igen om du vill.

Lampan på laddningskabeln lyser gult som indikation på att batteriet laddas. Batteripaketet är fullt laddat när lampan växlar till vitt.

Du kan använda handkontrollen för att spela medan batterierna laddas. Handkontrollen överför alla signaler via kabeln tills den dras ur. När batteripaketet är helt laddat kan du fortsätta vara ansluten till konsolen via laddningskabeln utan att använda batteriström eller skada batterierna.

Du kan också ladda batteriet genom att ansluta handkontrollen och laddningskabeln till en USB-strömförsörjning och använda andra USB-certifierade kablar. Laddningstiderna kan dock variera.

Andra batterier

Standard AA-batterier (LR6) fungerar i din Xbox One trådlös handkontroll och det gör även uppladdningsbara AA-batterier (LR6). Vanliga uppladdningsbara batterier laddas inte upp i handkontrollen. Ladda andra batterier med den metod som rekommenderas av tillverkaren.

Felsökning

Det är bra att då och då rengöra batterikontakterna med en torr trasa eller rengöringssprit och en bomullspinne. Använd inte vatten eller kemikalier, det kan skada kontakterna.

Om lysdioden på laddningskabeln inte tänds ska du kontrollera att batteriet sitter på plats och att kabeln är ordentligt isatt i både handkontrollen och konsolen.

Om batteriet fortfarande inte laddas kan batteriet vara trasigt. Se Felsöka batteripaketet till Xbox One Play and Charge-kitet.

Ta del av viktig hälso- och säkerhetsrelaterad information i produkthandboken för Xbox One som rör användning av batterier och Xbox One trådlös handkontroll.