Justera vinkeln på din Kinect-sensor

Din Kinect-sensor ska vara justerad så att den har bästa vinkeln för att se hela spelområdet. När du har ställt in vinkeln behöver den normalt inte ändras igen, såvida du inte flyttar sensorn eller ändrar ditt spelområde.

De steg för justering av vinkeln på din sensor som beskrivs på den här sidan utgör en del av den inledande installationsproceduren för Kinect. Om du vill kan du göra om hela installationsproceduren för Kinect (där ytterligare steg ingår, till exempel hur du kalibrerar mikrofonen). Så här gör du:

1. Rulla åt vänster på startsidan för att öppna guiden.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Kinect och enheter.
  5. Välj Kinect.

Obs! Se till att Kinect på är markerat.

6. Välj Jag har flyttat på Kinect-sensorn eller har problem med Kinect under Felsökning.
  1. På skärmen "Var är golvet?" vrider du Kinect-sensorn genom att ta tag sensorns fot baktill och röra på överdelen på Kinect. När du är klar väljer du Jag kan se golvet.

Anmärkningar

• Om Kinect kan se tillräckligt av golvet kommer du till ljudtestet. I annat fall ombeds du flytta sensorn igen. Välj Försök igen för att fortsätta.
  • Rör inte sensorns framsida.
  • Till skillnad från Kinect för Xbox 360, som kan justeras automatiskt, kan Kinect-sensorn för Xbox One bara justeras manuellt.
  • För att vara säker på att du placerar din sensor på bästa möjliga plats bör du läsa Placering av Xbox One Kinect.
Obs! För att starta om den här proceduren avmarkerar du Kinect på och går tillbaka till Steg 1. Se till att markera Kinect på igen när du fortsätter.