Ansluta en Xbox One trådlös handkontroll till konsolen

Det är lätt att ansluta en trådlös handkontroll till Xbox One-konsolen. Det tar bara några minuter.

Video: Ansluta en trådlös handkontroll till en Xbox One S eller Xbox One

Titta på videon om att Ansluta en trådlös handkontroll till en Xbox One S eller Xbox One. Obs! Den här videon finns bara på engelska.

På den här sidan

Anslut handkontrollen med anslutningsknappen på konsolen

1. Slå på Xbox One-konsolen.
  2. Sätt i AA-batterier (eller uppladdningsbara batterier från Xbox One Play & Charge-kitet) i handkontrollen. Se Använda AA-batterier i din Xbox One trådlös handkontroll.
  3. Starta handkontrollen genom att trycka på och hålla ned Xbox-knappen tills handkontrollen startar. (Xbox-knappen är den stora runda knappen mitt på handkontrollen nära överkanten.) Xbox-knappen  kommer att blinka, vilket indikerar att den ännu inte är ansluten till en konsol. Om Xbox-knappen  lyser med fast sken är handkontrollen redan ansluten.

Obs! Kontrollera batterierna om handkontrollen inte startar. Om du använder uppladdningsbara batterier kontrollerar du att de är laddade.

4. Tryck på och släpp upp anslutningsknappen på konsolen.
    • På Xbox One S är anslutningsknappen en liten rund knapp på framsidan, under av/på-knappen.
  • På en Xbox One i originalutförande är anslutningsknappen en liten rund knapp på sidan, runt hörnet från skivfacket.
  1. Inom 20 sekunder ska du trycka ned och hålla kvar den svarta anslutningsknappen på kontrollens baksida tills kontrollens Xbox-knapp blinkar snabbt några gånger, vilket indikerar att den söker efter konsolen. När den är ansluten växlar den till ett fast sken. (Anslutningsknappen är en liten rund knapp ovanpå handkontrollen när du håller den i dina händer.)

Handkontrollen är nu ansluten till konsolen. Upprepa den här proceduren för varje extra handkontroll du vill lägga till.

Anmärkningar

Anslut handkontrollen med en USB-till-mikro-USB-kabel

Om du har en mikro-USB-kabel eller Xbox One Play & Charge-kitet kan du ansluta handkontrollen till konsolen genom att ansluta mikro-USB-kabeln mellan handkontrollen och konsolen. Detta gör också att handkontrollen fungerar som en kabelansluten handkontroll även utan batterier. Mer information finns i Använd din Xbox One trådlös handkontroll utan batterier genom att ansluta laddningskabeln.

Anmärkningar