Ansluta en USB-kabel till din Xbox One trådlös handkontroll utan batterier

Om handkontrollen kopplas från läser du Xbox One trådlös handkontroll kopplas från eller kan inte anslutas i stället för den här artikeln.

Med en USB-kabel ansluten förvandlas din trådlösa handkontroll till en trådburen handkontroll. Din handkontroll bör ha levererats med en kabel, men du kan använda de flesta USB-certifierade kablar som har en mikro-USB-kontakt i ena änden och en fullstor USB-kontakt i den andra. Laddningskabeln som medföljer Xbox One Play and Charge-kitet rekommenderas eftersom andra kablar kan fungera olika bra.

Lysdioden på Play and Charge-kitets kabel tänds inte, vilket visar att det inte finns något batteri att ladda.

Alkaliska standardbatterier används inte för att driva handkontrollens funktioner när du använder handkontrollen som en trådburen handkontroll.

Ansluta handkontrollen till konsolen

Anslut mikro-USB-kontakten till handkontrollen och anslut den andra änden till Xbox One-konsolen.

Xbox One S
Xbox One S
Xbox One i originalutförande
Xbox One i originalutförande