Ansluta ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll

Det är enkelt att koppla ditt Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll. Följ bara anvisningarna nedan.

Anmärkningar

• Ett 3,5 mm Xbox One chattheadset fungerar bara med en Xbox One trådlös handkontroll som har ett 3,5 uttag eller i kombination med en Xbox One stereo headset-adapter.
  • Xbox-chattheadset stöds inte när de ansluts till en dator via Bluetooth.

Antal Xbox-handkontroller som kan anslutas samtidigt

Plattform

Via Xbox trådlöst och USB

Via Bluetooth

Xbox One-konsol

Bara Xbox trådlös handkontroll – 8
Xbox trådlös handkontroll och Xbox chattheadset – 4
Xbox trådlös handkontroll och Xbox stereoheadset – 2

Stöds inte

Windows 10

Bara Xbox trådlös handkontroll – 8
Xbox trådlös handkontroll och Xbox chattheadset – 4
Xbox trådlös handkontroll och Xbox stereoheadset – 2

Obs! Trådlös anslutning kräver Xbox trådlös adapter för Windows

Bara Xbox trådlös handkontroll – 1

Obs! Kräver Windows 10 Anniversary Edition och Xbox trådlös handkontroll med Bluetooth

Windows 8.1

Bara Xbox trådlös handkontroll - 4
(ljud via handkontroll stöds inte)

Obs! Trådlös anslutning kräver Xbox trådlös adapter för Windows

Stöds inte

Windows 7

Bara Xbox trådlös handkontroll - 4
(ljud via handkontroll stöds inte)

Obs! Trådlös anslutning kräver Xbox trådlös adapter för Windows

Stöds inte

Läs artikeln Felsökning av Xbox One chattheadset om du behöver hjälp med att felsöka ditt headset. Tips om hur du felsöker gruppchattar finns i artikeln Felsöka ljudproblem i grupper på Xbox One.

Koppla ditt Xbox One chattheadset till din Xbox One trådlös handkontroll:

1. Sätt i headsetets ljuddongel i handkontrollens nederkant.

Obs! Se till att du sätter in styrpinnarna i hålen på var sida om uttaget.

1. Tryck ordentligt tills ljuddongeln klickar på plats.
  2. Justera höjden på headsetets örsnäcka så att det sitter bekvämt genom att helt enkelt skjuta örsnäckan uppåt eller nedåt.
  3. Snurra på headsetets mikrofonarm så att änden är nära din mun.