Anslut din Kinect-sensor till din Xbox One S- eller Xbox One-konsol i originalutförande

Xbox One S-konsol

Om du vill ansluta din Kinect-sensor för Xbox One till en ny Xbox One S-konsol måste du använda en Kinect-adapter för Xbox. Mer information finns i artikeln Så här använder du en Kinect-sensor för Xbox One med en Xbox One S-konsol.

Xbox One-konsol i originalutförande

Du ansluter Kinect-sensorn till en Xbox One-konsol i originalutförande genom att koppla in Kinect-sensorn på baksidan av Xbox One-konsolen, som följande bild visar.

Obs! Kinect-sensorns kabel är tre meter lång. Det här är för närvarande den längsta kabel som är tillgänglig, så se till att din Xbox One och Kinect-sensorn står tillräckligt nära varandra för att anslutning ska vara möjlig.