Din Xbox One trådlös handkontroll stängs av

Översikt

Xbox One trådlös handkontroll kan sluta fungera efter en lång tid av inaktivitet. (Handkontrollen har stängs av om Xbox-knappen inte lyser.) Om du är overksam när handkontrollen stängs av (då tidsgränsen nås) får du ett meddelande om att handkontrollen inte är ansluten. Du ombeds starta handkontrollen igen så att spelet vet att du är redo för fortsatt spel.

Obs! Om handkontrollen stängs av upprepade gånger eller oväntat upphör att vara ansluten (vilket signaleras med att Xbox-knappen blinkar och att kontrollknapparna inte fungerar) kan du testa lösningarna i Xbox One trådlös handkontroll kopplas från eller kan inte anslutas.

Lösning

Din Xbox One trådlös handkontroll är konstruerad för att stängas av eller ta ”time out” efter 15 minuters inaktivitet. Detta är avsett att spara på batteriet.

Du får den trådlösa handkontrollen att svara igen genom att trycka på och hålla ned Xbox-knappen på den trådlösa handkontrollen tills knappen lyser.

Om din trådlösa handkontroll stängs av snabbare än vanligt kontrollerar du batterierna så att de sitter som de ska och att den trådlösa handkontrollen inte laddas ur.