Inställningar för Xbox One-enhet och -tillbehör

Med Xbox One kan du se och ange personen som är kopplad till en viss enhet, t.ex. en handkontroll eller ett headset.

Koppla eller para ihop ett headset eller en handkontroll med en viss person

Så här parar du ihop en enhet med en viss person:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Rulla till Inställningar och välj Alla inställningar.
  3. Välj Enheter och tillbehör under Kinect och enheter.
  4. Välj den enhet som du vill para ihop med en viss person och tryck på A-knappen .
  5. Välj Tilldela en person, leta reda på den inloggade profil som du vill använda och välj sedan Välj den här personen.