Kompatibilitet för den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen

Xbox One-konsoler och deras tillbehör

den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen är kompatibel med alla Xbox One-konsoler. Alla Xbox One-tillbehör är kompatibla med den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen, däribland headset, Play & Charge-kit, Chatpads och annat

Windows 7 och senare versioner

Den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen är även kompatibel med datorer med Windows 7 eller senare versioner. Anslut handkontrollen till en dator med den medföljande USB-kabeln. Du kan även använda den trådlösa Xbox-nätverksadaptern för Windows (endast Windows 10).

Obs! Appen Tillbehör för Xbox som används för att mappa handkontrollen finns bara för Windows 10. Mer information finns i artikeln Använda appen Tillbehör för Xbox för att konfigurera den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen.