Egenskaper hos den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen

Vi ville ta fram en kraftfull handkontroll som uppfyller moderna spelares krav. Den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen är designad i samarbete med proffsspelare, släpper lös hela din potential och anpassar sig till ditt unika spelsätt. Upplev omvälvande precision, snabbhet och en personligt anpassad känsla som inte liknar något du har sett tidigare.

Se den här videon om egenskaperna och funktionerna hos den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen.

Innehåll i förpackningen med Elite-handkontrollen