Allt om den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen

På den här sidan

Lär känna den trådlösa Elite-handkontrollen

Egenskaper hos den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Få reda på allt du behöver veta om egenskaperna hos den kraftfulla trådlösa Xbox Elite-handkontrollen.

Komponenter i den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
En lista med alla komponenter som ingår i förpackningen med den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen.

Kompatibilitet för den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Ta reda på mer om kompatibiliteten mellan den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen och allt från konsoler till tillbehör och operativsystem.

Så här konfigurerar du och använder Elite-handkontrollen

Ansluta en Xbox One trådlös handkontroll till konsolen
Det är enkelt att ansluta en trådlös handkontroll till Xbox One-konsolen. Mer information finns här.

Ansluta en Xbox One trådlös handkontroll till en dator
En Xbox One trådlös handkontroll kan användas för att spela Xbox-spel på din dator när den är ansluten via micro USB-kabeln. Mer information.

Skaffa appen Tillbehör för Xbox till den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Se hur du kan skaffa appen Tillbehör för Xbox för den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen på Xbox One-konsolen och Windows 10.

Använda appen Tillbehör för Xbox för att konfigurera den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Få reda på hur du konfigurerar den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen med appen Tillbehör för Xbox.

Byta ut delar i den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Få reda på hur du byter ut delar i den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen för en verkligt kraftfull spelupplevelse.

Låsa paddlarna på den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Om du behöver pausa spelet och lägga den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen ifrån dig kan du låsa paddlarna. Här lär du dig hur du gör.

Felsöka den trådlösa Elite-handkontrollen

Xbox One trådlös handkontroll kopplas från eller kan inte anslutas
Hitta lösningar om det inte går att synkronisera Xbox One-handkontrollen med konsolen eller om det inte går att upprätthålla en anslutning mellan handkontrollen och Xbox One.

Felsöka uppdateringsproblem med din Xbox One-handkontroll
Lär dig hur du felsöker problem med att uppdatera din Xbox One-handkontroll och din Xbox One-stereoheadsetadapter.

Xbox One trådlös handkontroll startar inte
Felsök din Xbox One trådlös handkontroll om den inte startar.

Xbox One trådlös handkontroll stängs av
Få hjälp att felsöka om Xbox One trådlös handkontroll stängs av.

Felsöka knappar på Xbox One-handkontroller
Få hjälp med knappar och borttagbara delar på din Xbox One eller den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen.

Felsöka avtryckare på den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Ta reda på hur du felsöker och anpassar avtryckarna på den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen så att du kan spela bättre.

Byta ut den trådlösa Elite-handkontrollen eller dess delar

Göra underhåll på den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen
Få hjälp med att byta ut borttagbara delar på hela den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Allt om den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen" som du läste om eller ett annat problem?