Så här kontrollerar du batterinivån i din Xbox One-handkontroll

Så här hittar du batteriindikatorn

Du kan när som helst kontrollera batterinivån i din Xbox One-handkontroll. Batteriindikatorn finns i övre högra hörnet på alla sidor på din Xbox One-konsol.

Obs! Om du har flera handkontroller visar batteriindikatorn endast statusen för den handkontroll du använde när du tryckte ned Xbox-knappen.

Så här läser du av batteriindikatorn

Alkaliska eller uppladdningsbara batterier

Oavsett om du använder alkaliska eller uppladdningsbara batterier (inklusive det uppladdningsbara batteripaketet från Xbox One Play & Charge-kitet) visar batteriindikatorn hur mycket batteritid du har kvar. Om batterierna är dåligt laddade och behöver bytas ut eller laddas är ikonen på skärmen röd.

Obs! Laddningsnoggrannheten kan variera beroende på batterityp och märke.

Laddar

Om du laddar upp ett uppladdningsbart batteripaket för Xbox One är batteriindikatorn animerad och visar att batteriet i din handkontroll laddas upp.

Trådburen anslutning

När du ansluter handkontrollen till konsolen med en USB-kabel visar batteriindikatorn en kontakt ovanför batteriet.