Skaffa appen Tillbehör för Xbox till den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen

Om du vill mappa den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen själv behöver du appen Tillbehör för Xbox.

Skaffa appen Tillbehör för Xbox på Xbox One-konsolen

Du kan anpassa den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen ännu mer med Xbox-appen Tillbehör på din Xbox One-konsol. Xbox-appen Tillbehör installeras automatiskt med konsoluppdateringen för november 2015. Om du vill öppna appen går du till Mina spel och appar och söker efter Xbox-tillbehör.

Skaffa appen Tillbehör för Xbox på en dator med Windows 10

Om du vill anpassa den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen på en dator med Windows 10 behöver du appen Tillbehör för Xbox. Skaffa denna gratisapp genom att besöka Windows Store och söka efter Tillbehör för Xbox.

Obs! Appen Tillbehör för Xbox finns inte för tidigare versioner av Windows.

Om du behöver hjälp med att använda appen eller anpassa handkontrollen kan du läsa Använda appen Tillbehör för Xbox för att konfigurera den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen.