Låsa paddlarna på den trådlösa Xbox Elite-handkontrollen

Låsa paddlarna på din trådlösa Elite-handkontroll

Titta på videon "Låsa paddlarna på din trådlösa Elite-handkontroll". Obs! Den här videon finns bara på engelska.

Om du lägger ifrån dig handkontrollen för att vila kanske du vill låsa paddlarna så att du inte råkar trycka på dem. Dubbeltryck bara på den gröna Wireless Bind-knappen. Handkontrollens motorer vibrerar ett par gånger som bekräftelse. Lås upp paddlarna genom att dubbeltrycka på Wireless Bind-knappen igen. Handkontrollen vibrerar en gång som bekräftelse.

Obs! Inga andra knappar påverkas när du låser paddlarna.