Finns det någon längre kabel för att ansluta Kinect-sensorn till Xbox One-konsolen?

Lösning

Om du har en Xbox One S:

Om du vill använda Kinect med en Xbox One S-konsol behöver du Kinect-adaptern för Xbox. Det kan ge lite extra längd i tillägg till den 2,7 meter långa kabeln som medföljer sensorn.

Information om Kinect-adaptern finns i Använda en Kinect-sensor för Xbox One med en Xbox One S-konsol.

Om du har en Xbox One i originalutförande:

Det finns för närvarande ingen förlängningskabel till Kinect-sensorn för Xbox One. Om kabel på 2,7 meter som följde med sensorn inte är tillräckligt lång rekommenderar vi att du konfigurerar om ditt spelområde genom att flytta sensorn och konsolen närmare varandra.

Obs! Försök inte modifiera Kinect-kabel. Det kan innebära en säkerhetsrisk och påverka prestandan för Kinect-sensorn och Xbox One-konsolen. Kinect-adaptern för Xbox fungerar inte med Xbox One i originalutförande.

Mer information om hur du konfigurerar spelområdet hittar du i Konfigurera spelområdet med Xbox One.