Xbox One Kinect-sensorn väljer ett dött föremål som spelare

När Xbox One Kinect-sensorn utför startskanningen kan den tolka en möbel, en lampa eller något annat tydligt föremål i dess synfält som en spelare. Förhandsgranskningsfönstret visar föremålet med ett gamertagnamn bredvid i stället för en person med gamertagen.

Lösning

Om Kinect-sensorn ändå väljer ett dött föremål som en spelare kan du behöva flytta föremålet utanför sensorns synfält (om det är möjligt) eller kalibrera om Kinect-sensorn.

Så här kalibrerar du om sensorn:

1. Tryck på Xbox-knappen för att öppna guiden.
  2. Rulla ned till Inställningar och välj Alla inställningar.
  3. Välj Kinect under Kinect och enheter.
  4. Välj Jag har flyttat på Kinect-sensorn eller Jag har problem med Kinect.
  5. Slutför kalibreringen av Kinect-sensorn.