Felsöka batteripaketet till Xbox One Play and Charge-kitet

Om ditt uppladdningsbara Xbox One-batteripaket inte laddas när du ansluter Xbox One trådlös handkontroll till konsolen med en USB-kabel kan det vara utslitet (vilket händer med alla uppladdningsbara batterier). Hur länge ett uppladdningsbart batteri håller beror på hur ofta du laddar det. Om du laddar batteriet ofta håller det inte lika länge som om du använder handkontrollen mer sällan.

Men innan du byter ut det ska du prova nedanstående.

Testa kabeln

Kontrollera att kabeln är ansluten i båda ändra.

Prova en annan kabel. Ibland kan en kabel bli kortsluten eller vara mottaglig för störningar.

För Xbox One Play and Charge-kitet använder du en standard USB-till-mikro-USB-kabel. Du kan använda vilken USB-till-mikro-USB-kabel som helst för att kontrollera om kabeln orsakar problemet.

Rengöra batterikontakterna

Ta bort batteriet och rengör kontakterna på batteripaketet med en torr trasa eller rengöringssprit och en bomullspinne. Använd inte vatten eller kemikalier, det kan skada kontakterna.

Kontrollera den trådlösa handkontrollen

Sätt i AA-batterier i handkontrollen och försök sedan slå på den.

Testa ett annat uppladdningsbart batteripaket för Xbox One.

Om handkontrollen fungerar med ett annat batteripaket eller AA-batterier så beror problemet inte på handkontrollen.

Garanti för Xbox One-tillbehör

Mer information om garantin för Xbox One-konsoler och -tillbehör hittar du på Produktgaranti: Xbox One-konsol.