Monteringsalternativ för Kinect-sensorn för Xbox One

Översikt

Kinect-sensorn är utformad för att placeras på en hylla ovanför eller under tv:n. Om du inte hittar någon bra plats för sensorn kan du använda Kinect-monteringslösningen som ges av PDP, en oberoende tillverkare.

Den här sensormonteringen är speciellt utformad att fungera med Kinect-sensorn för Xbox One och finns på alla Xbox One-marknader.

Sensormonteringen från PDP har också ett avskildhetsskydd som du täcker över Kinect-kameror med när du vill att kamera- och röstkommandon ska fungera men du inte vill att kameran ska se dig. Obs! Du kan stänga av Kinect via Kinect-inställningarna.

Var du kan köpa sensorfästet

Fästet bör finnas hos de flesta återförsäljare där Xbox One-produkter stöds. Kontakta din lokala återförsäljare om du vill ha mer information.

Installera sensorfästet

Börja genom att bekanta dig med sensorfästets funktioner.

1. Kamerafäste: Detta är en universell skruv för kamerafästen som används för att montera Kinect-sensorn på fästet.
  2. Teleskoparm: Den här armen är justerbar för att fungera med bredden på de flesta tv-apparater.
  3. Frigörningsknapp för teleskoparmen: Tryck på den för att justera armen.
  4. Spärrliknande gångjärn: Detta används för att säkra fästet ordentligt ovanpå din tv.

Du installerar fästet genom att följa de här stegen:

1. Sätt dit fästet på önskad plats ovanpå din tv utan sensorn monterad.
  2. Justera teleskoparmen för att passa din tv genom att trycka på frigörningsknappen och flytta armen in eller ut tills fästet sitter fast men inte för hårt.
  3. Du gör fästet säker och stabilt på tv:n genom att justera spärrliknande gångjärnet mot tv:n tills fästet är så säkert som möjligt.

Obs! Om fästet inte är säkert försöker du justera armen och gångjärnet på ett annat sätt.

4. Sätt fast Kinect-sensorn genom att skruva det på fästet enligt bilden nedan.

Använda avskildhetsskyddet

Om du vill använda sekretesskyddet drar du på det på Kinect-sensorn enligt nedan så att det blockerar sensorns RGB- och IR-kameror.

Om du behöver support för sensorfästet

Detta sensorfäste säljs inte av Microsoft. Kontakta tillverkaren om du behöver support för fästet.

Anmärkningar

• Kinect-sensorfästet för Xbox One har inte stöd för Kinect för Xbox 360.
  • Kinect-fästena för Xbox 360 har inte stöd för Kinect för Xbox One.
  • Du kan använda andra kamerafästen som har den universella kameraskruven men de är dock inte speciellt utformade för Kinect-sensorn och därför kan prestanda och fästets stabilitet variera. Använd på egen risk.