Använda chattheadsetet med Xbox One

Om du har anslutit ditt Xbox One chattheadset till Xbox One trådlös handkontroll kan du börja använda det för spel- och gruppchatt.

För att lära dig använda chattheadsetet väljer du det chattheadset du använder:

Kontroller för chattheadset:

Volymkontroller: Separata kontroller för volym upp och volym ned finns på anslutningens högra sida.

Ljud av: Med knappen ljud av på anslutningens vänstra sida kan du själv stänga av ljudet och förhindra att andra hör dig. Du dämpar inkommande ljud genom att minska volymen till acceptabel nivå.

Behöver du hjälp med att felsöka ditt headset eller chattljud? Se Felsöka Xbox One chattheadset.

3,5 mm-kontroller för chattheadset:

Volymkontroller: En ratt för volym upp/ned finns på sidan av ljudkontrollerna. Vrid upp eller ned till önskad volym.

Du kan också justera headsetljudet och mikrofonövervakningen genom att gå till Settings och välja Devices & Accessories. Välj din handkontroll och välj sedan det ljudalternativ du vill använda.

Ljud av: Ljudavstängningsknappen är ett skjutreglage på framsidan av ljudkontrollerna. Om du skjuter ned det till tyst har kontrollerna orange färg. Om du skjuter upp det till något annat än tyst har kontrollerna grön färg.