Konfigurera Kinect-spelområdet för Xbox One

Översikt

Konfigurera spelområdet så att Kinect kan registrera hela kroppen.

Göra i ordning spelområdet

Följ de här riktlinjerna för att se till att din spelområde är redo för Kinect:

• Området mellan sensorn och spelarna måste vara fritt.
  • En spelare: Kliv cirka 1,4 meter bakåt.
  • Två spelare: Se till att avståndet är minst 1,8 m.
  • Spelområdet varierar mellan olika spel, program och sensorns placering.
  • Se till att rummet är väl upplyst med jämn belysning.

Kontrollera att Kinect kan se dina fötter om du spelar ett spel med hela kroppen

Sensorn kan känna av om du sitter ned. Om du spelar ett helkroppsspel men sitter ned bakom ett bord är det inte säkert att Kinect kan läsa av dina fotrörelser.

Justera vinkeln på sensorn

När du gjort i ordning spelområdet justerar du vinkeln på Kinect-sensorn. Mer information finns i Justera vinkeln på Kinect-sensorn.