Felsöka problem med Kinect-inloggning

Lär dig hur du felsöker inloggningsproblem med Kinect-sensorn och Xbox One-konsolen.

Kinect-sensorn startar inte

Om Kinect-sensorn inte startar kanske en inställning slagits av. Se till att Kinect-sensorn är påslagen under Inställningar. Så här gör du:

1. Starta guiden genom att bläddra åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Kinect och enheter.
  5. Välj Kinect.
  6. Kontrollera att Kinect på är valt.

Kinect-sensorn känner inte igen dig

Om Kinect ibland inte känner igen dig eller misstar någon annan för att vara du gör du så här:

1. Starta guiden genom att bläddra åt vänster på startsidan.
  2. Välj Logga in och välj sedan Lägg till och hantera.
  3. Välj Jag känns inte igen.
  4. På skärmen ”<förnamn> är det här du?” ser du till att ditt namn visas bredvid din bild på förhandsvisningsskärmen. Om du känns igen väljer du Det är jag.

Om Kinect aldrig känner igen dig gör du så här:

1. Starta guiden genom att bläddra åt vänster på startsidan.
  2. Välj Inställningar.
  3. Välj Alla inställningar.
  4. Välj Återställ mina Kinect-inloggningsdata.
  5. Välj Logga in mig med Kinect.
  6. På skärmen ”<förnamn> är det här du?” ser du till att ditt namn visas bredvid din bild på förhandsvisningsskärmen. Om du känns igen väljer du Det är jag.

Anmärkningar

• Kinect-inloggningsdata sparas på konsolen. Om du vill använda den här funktionen på andra konsoler måste du därför konfigurera Kinect-inloggningsdata på varje konsol.
  • Om flera personer befinner sig i synfältet under inloggningen kommer kända användare att få sina namn markerade bredvid sig. Okända användare kommer att visas som ”gäst”.
  • Om du av misstag väljer fel person under inloggningen följer du helt enkelt anvisningarna ”Kinect-sensorn känner aldrig igen dig” på den här sidan.

Relaterade problem