Felsöka uppdateringsproblem med din Xbox One-handkontroll

Om ett fel uppstår när du försöker uppdatera din Xbox One-handkontroll kan det innebära ett problem med uppdateringen eller att någonting inte är rätt anslutet.

Xbox One-handkontrollen är inte rätt ansluten

Prova att koppla från och återansluta USB-kabeln, headsetet och tillbehören.

Om du försöker uppdatera handkontrollen trådlöst provar du att ansluta en USB-kabel och följa anvisningarna i Uppdatera via USB i Uppdatera Xbox One-handkontrollen.

Fel: Ett problem uppstod under uppdateringen av handkontrollen

Prova följande om det här meddelandet fortfarande visas:

1. Koppla bort tillbehör som stereoheadsetadapter eller chatpad från handkontrollen och installera uppdateringen. Om det lyckades kopplar du in tillbehöret och provar uppdateringen igen.
  2. Om det inte fungerar provar du följande:
    1. Utför en återställning av konsolen genom att hålla ned Xbox-knappen på konsolen under ungefär tio sekunder.
    2. Starta konsolen genom att hålla ned Xbox-knappen på konsolen eller Xbox-knappen på handkontrollen.
      Obs! Om du inte ser den gröna startanimeringen när konsolen startas om måste du upprepa dessa steg. Se till att du håller ned av/på-knappen tills konsolen har stängts av helt.
  3. Om du fortfarande inte kan uppdatera handkontrollen provar du med en annan USB-kabel och ser till att den är ordentligt ansluten till konsolens USB-port och handkontrollens USB-port.
  4. Lämna handkontrollen ansluten via USB och låt den ligga där i upp till fem minuter, eftersom uppdateringen ibland kan ta ett tag att slutföra i bakgrunden.

Testa följande steg om du har uppdaterat handkontrollen och har problem:

1. Återanslut USB-kabeln och se till att den är ordentligt ansluten till konsolens USB-port och handkontrollens USB-port. Du återställer handkontrollen genom att vänta i ungefär en minut så att handkontrollen synkroniserar ordentligt med konsolen.
  2. Kör uppdateringen av handkontrollen igen.