Använda USB-portarna på Xbox One-konsolen

Det finns tre USB 3.0-portar på Xbox One-konsolen för smidig åtkomst: två på konsolens baksida och en antingen på framsidan (Xbox One S-konsolen) eller på vänster sida (Xbox One-konsolen i originalutförande).

Tillbehör som stöds

Några tillbehör som stöds:

• Xbox One Play & Charge-kit
  • Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition 2 för Xbox One
  • Thrustmaster TX Racing Wheel, Ferrari 458 Italia Edition.
  • Trådburna USB-tangentbord

Fler USB-tillbehör för Xbox One kommer snart. Mer information finns i Xbox One-tillbehör.

Extern lagring

Om du har en extern USB 3.0-enhet på 256 GB eller mer kan du använda den för att lagra spel och appar. Du kan också använda enheten för att lagra media.

Om du har en USB-enhet som inte uppfyller dessa krav kan du ändå använda den för att lagra media.

Se Hur du hanterar lagring på Xbox One om du vill ha mer information.

Kinect-portar

Om du använder en Xbox One-konsol i originalutförande finns det en särskild port på konsolens baksida där du kan koppla in Kinect-sensorn direkt.

Om du har en Xbox One S-konsol behöver du en Kinect-adapter. Kinect-adaptern kopplas in i konsolens bakre vänstra USB-port. Mer information finns i Så här använder du en Kinect-sensor för Xbox One med en Xbox One S-konsol.