Använda AA-batterier i Xbox One trådlös handkontroll

Använd bara AA-batterier med benämningen ”LR6” (alkaliska batterier) när du byter ut batterierna i din Xbox One trådlös handkontroll. Installera dem med de positiva (+) och negativa (–) ändarna placerade i batterifacket som bilden visar. För bästa prestanda avråder vi dig från att använda uppladdningsbara AA-batterier.

Ta del av viktig hälso- och säkerhetsrelaterad information i bruksanvisningen som rör användning av batterier och Xbox One trådlös handkontroll.