Använda Xbox One trådlös handkontroll på en dator

Ansluta en Xbox One trådlös handkontroll till en Windows-dator
En Xbox One trådlös handkontroll kan användas för att spela Xbox-spel på din dator när den är ansluten via micro USB-kabeln. Mer information.

Så här uppdaterar du din Xbox One-handkontroll på Windows 10
Lär dig hur du uppdaterar och får handkontrollförbättringar för din Xbox One-handkontroll med Xbox One-tillbehörsappen.

Ansluta ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll
Lär dig koppla ett Xbox One chattheadset till en Xbox One trådlös handkontroll.

Använda Xbox One-stereoheadsetadaptern med Windows 10
Lär dig konfigurera, använda och felsöka Xbox One-stereoheadsetadaptern i Windows 10.

Skillnader för Xbox One trådlös handkontroll i olika versioner av Windows
Ta reda på vad du kan göra med en Xbox One trådlös handkontroll och dess kompatibilitetsskillnader i Windows 10, Windows 8.1 och Windows 7.

Allt om den trådlösa Xbox-nätverksadaptern för Windows
Få reda på allt du behöver veta om den trådlösa Xbox-nätverksadaptern för Windows, däribland dess egenskaper, konfiguration, felsökning och serviceinformation.

Felsöka ett Xbox One chattheadset på Windows 10
Hör du inget från ditt Xbox One chattheadset? Här hittar du lösningar på problemet.

Ansluta med och felsöka Bluetooth på din Xbox One trådlös handkontroll
Få hjälp med att ansluta din Xbox One trådlös handkontroll till Windows 10 via Bluetooth och lös problem med Bluetooth-anslutningar.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Använda Xbox One trådlös handkontroll på en dator" som du läste om eller ett annat problem?