Xbox One-handkontroll Oculus Rift

Alla Oculus Rift-paket för virtual reality levereras med en Xbox One-handkontroll och en trådlös Xbox-adapter för Windows.

Obs! I Japan levereras Oculus Rift-paketet för virtual reality med en 2,7 meter lång mikro-USB-kabel i stället för den trådlösa Xbox-adaptern.

Om du behöver hjälp med att konfigurera den levererade Xbox One-handkontrollen eller den trådlösa Xbox-adaptern för Windows hittar du information om detta på supportsidan för Oculus, Konfigurera din Xbox-handkontroll (trådburet läge), eller supportsidan för Xbox One, Använda Xbox One trådlös handkontroll på en dator.

Om du har uttömt alla felsökningssteg och behöver en ny på garantin måste du skaffa den från Oculus via deras supportwebbplats https://support.oculus.com.