Acceptera Skype-videosamtal på Xbox One

Acceptera ett inkommande Skype-samtal med handkontrollen

Obs! Du kan ha problem med att gå med i vissa gruppsamtal. Vi rekommenderar att du alltid initierar gruppsamtal när du använder Xbox One. Funktionen kan vara begränsad för samtalets mobildeltagare.

1. Vid inkommande samtal trycker du på och håller ned Xbox-knappen på handkontrollen för att visa information om samtalet.
  1. Välj Svara eller Svara utan video.

Acceptera ett inkommande Skype-samtal med röstkommandon

När du blir uppringd kan du besvara samtalet med flera olika röstkommandon:

• Xbox, answer.
  • Xbox, answer without video.
  • Xbox, decline.
  • Xbox, ignore.

Om du använder Cortana säger du "Hey Cortana" i stället för "Xbox."

• “Hey Cortana, answer.”
  • “Hey Cortana, answer without video.”
  • “Hey Cortana, decline.”
  • “Hey Cortana, ignore.”