Få åtkomst till de senast använda Xbox One-apparna

Du kan enkelt ta reda på hur du öppnar de fyra Xbox One-appar du har använt senast. Dessa appar visas under den stora appanelen på Startsidan på Xbox One.

Så här öppnar du en app du nyligen använt:

1. Tryck på Xbox-knappen på handkontrollen.
  2. Använd vänster styrspak för att bläddra dig längst ned på skärmen.
  3. Flytta spaken åt vänster eller höger och välj en app. Tryck sedan på A-knappen på handkontrollen.

Obs! Appen du väljer öppnas i samma läge den senast användes i.