Lägga till musik i spellistor på din Xbox One

Det är lätt att skapa och lägga till musik i din Groove Musik-spellista på Xbox One. När du är inloggad med ditt Groove Music Pass kan du även spela din musik på Windows 10, Windows 8.1, Xbox 360, Windows Phone 8.1, iOS-enheter, Android-enheter och genom Groove Musik.

Obs! Du behöver ett Groove Music Pass för att kunna använda alla funktionerna i Groove Musik.

Lägg till i dina spellistor

Om du vill lägga till musik i dina spellistor loggar du in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto.

Så här lägger du till en specifik låt i din spellista:

1. Sök efter den låt du vill lägga till och välj sedan Lägg till låt med A-knappen på handkontrollen.
  2. Välj den spellista du vill lägga till låten i, eller skapa en ny spellista genom att välja New playlist med A-knappen på handkontrollen.

Om du vill lägga till ett album i spellistan:

1. Sök efter och välj det album du vill lägga till och välj sedan Lägg till album med A-knappen på handkontrollen.
  2. Välj den spellista du vill lägga till albumet i eller skapa en ny spellista genom att välja Ny spellista med A-knappen på handkontrollen.