Skapa en Groove Musik-spellista på din Xbox One-konsol

Så här kan du skapa och lägga till en spellista i Groove Musik-appen på Xbox One, Windows 10, Windows 8.1, Windows Phone 8.1, iOS-enheter, Android-enheter eller på Groove Musik med ditt Groove Music Pass.

Obs! Om du är Xbox One-användare behöver du också en Xbox Live-prenumeration för att använda Groove Music Pass.

Skapa en spellista

Logga in på din konsol med ditt Microsoft-konto.

Obs! Du behöver ett Groove Music Pass för att kunna använda alla funktionerna i Groove Musik.

1. Startsidan startar du appen från den förfästa Groove Musik-panelen.
  2. Välj Spellistor med A-knappen .
  3. Välj plustecknet (+) med A-knappen .
  4. Namnge din spellista.
  5. När du har skapat din spellista väljer du den med A-knappen .
  6. Du kan börja lägga till musik i spellistan genom att bläddra i My albums eller All music.