Streama musik till Xbox One med Groove Musik

Lyssna på musik genom att streama från Groove Music Store till din Xbox One-konsol. Med ett Groove Music Pass har du tillgång till tusentals låtar via konsolen. Så här gör du:

1. Logga in på konsolen med din Xbox Live-gamertag.
  2. Gå till Music och välj Groove Musik-appen.
  3. Bläddra eller sök efter musik. Välj en låt eller spellista som du vill streama.

Anmärkningar

• Om du inte har använt Groove Musik-appen än måste du ladda ned appen genom att välja Musik-panelen på Startsidan.
  • På Xbox One streamar Groove Music Pass bara. Tillgängligt innehåll kan variera mellan olika länder och med tiden. Se Groove Musik för mer information.

Vanliga frågor

Kan jag använda OneDrive för att lagra min musik och spela den på min Windows 10- eller Windows 8.1-dator, Xbox One eller Xbox 360?

Ja! Mer information finns i Vanliga frågor och felsökningsinformation för OneDrive Music.

Vad behöver jag för att kunna spela upp musik på Xbox One-konsolen?

Du behöver ett Groove Music Pass om du vill spela upp musik på konsolen. Men du kan fortfarande utforska Groove Musik även om du inte har ett Groove Music Pass.

Kan jag använda mitt Groove Music Pass med flera konton?

Nej, ett Groove Music Pass kan bara associeras med ett Xbox Live-konto eller en gamertag.

Hur kan jag avsluta mitt Music Pass?

Du kan säga upp ditt Groove Music Pass när som helst. För att göra det går du till Säga upp Groove Music Pass.

Hur hanterar jag mitt Groove Musik-konto?

Du hanterar ditt Groove Musik-konto genom att välja Prenumerationer i appen Inställningar på Xbox One-konsolen. Du kan också hantera det med Groove Musik-appen för Windows 10 eller Windows 8.1 eller Mitt kontoXbox.com.

Xbox Live service is not available

Om ”Xbox Live service is not available” visas när du försöker komma åt Groove Musik från din Xbox One-konsol testar du följande:

Lösning 1: Kontrollera statusen på Xbox Live-tjänsten.

Lösning 2: Acceptera användningsvillkoren för Xbox Live:

1. Gå till Användningsvillkor för Xbox Live.
  2. Godkänn användningsvillkoren om du ombeds göra det.
  3. Starta Groove Musik på Xbox One-konsolen.