Hur avslutar jag en app eller ett spel på Xbox One

Om du stöter på problem med en Xbox One-app eller -spel eller om du vill växla till en annan app kan du enkelt stänga appen eller spelet du använder. Så här gör du:

1. I spelet eller appen trycker du på Xbox-knappen på din handkontroll. Då kommer du tillbaka till Startsidan.
  2. Kontrollera att den stora applikationspanelen är markerad och tryck på Menyknappen på din handkontroll.
  3. Välj Avsluta.

Obs! Om problemet med ditt spel eller din app gör att konsolen inte svarar startar du om Xbox One-konsolen i stället.