Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Ringa Skype-videosamtal på Xbox One

Det är enkelt att ringa videosamtal på din Xbox One-konsol med Skype. Så här ringer du ett Skype-videosamtal:

  1. Logga in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto.
  2. Gå till My games & apps.
  3. Välj appen Skype och logga in.
  1. Bläddra till höger till people och välj sedan den person du vill ringa till.
  1. Välj video call. Skype försöker då ringa till din kontakt.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ringa Skype-videosamtal på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan