Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Ringa Skype-röstsamtal på Xbox One

Det är enkelt att ringa videosamtal på din Xbox One-konsol med Skype.

Så här ringer du ett Skype-röstsamtal:

  1. Logga in på Xbox One-konsolen med ett Microsoft-konto.
  2. Välj appen Skype.
  3. Välj People och sedan den person du vill ringa till.
  1. Välj Voice call. Skype försöker då koppla upp ditt röstsamtal.

Obs! Du kanske måste lägga till Skype-krediter innan du ringer ett röstsamtal.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Ringa Skype-röstsamtal på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan