Installera My Xbox Live på en Androidtelefon

Du kan installera My Xbox Live för Android på Androidtelefoner som uppfyller följande krav:

• Android 2.2.x, 2.3.x eller 4.0.x
  • Open GL 2.0
  • Skärmupplösning på minst 480×800 WVGA
  • Xbox Live-medlemskap (gratis eller guld)

På den här sidan

Installera My Xbox Live direkt på din telefon

1. Gå till Google Play i din Androidtelefon.
  2. Tryck på ikonen Search och sök efter My Xbox Live.
  3. Följ instruktionerna för att ladda ned och installera appen på din Android.

Installera My Xbox Live via datorn

1. Gå till Google Play via webbläsaren på datorn.
  2. Bläddra eller sök efter My Xbox Live.
  3. Klicka på Install och följ därefter anvisningarna för att ladda ned appen och sedan installera den på din Androidtelefon.

Noteringar

Kontrollera med leverantören att din telefon är kompatibel med My Xbox Live.

• My Xbox Live är inte kompatibelt med Android-surfplattor.
  • Om du använder Android 4.0 (“Ice Cream Sandwich”) eller en senare version rekommenderar vi att du installerar SmartGlass, som har samma funktioner som My Xbox Live plus nya funktioner för Xbox 360-konsolen.