Så här länkar du ett befintligt Skype-konto till ett Microsoft-konto på Xbox One

Om du använder Skype kanske du behöver länka ditt Skype-konto med ditt Microsoft-konto om du vill kunna använda appen Skype på Xbox One-konsolen.

Obs! Om du har länkat fel Skype-konto till ditt Microsoft-konto läser du Hur tar jag bort länken mellan mitt Skype-konto och mitt Microsoft- eller Facebook-konto?

Om du vill använda appen Skype på Xbox One-konsolen behöver du ett Skype-konto. Så här länkar du ett befintligt Skype-konto med ditt Microsoft-konto:

1. Logga in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto.
  2. startsidan trycker du på höger avtryckare  och väljer sedan Mina spel och appar.
  3. Välj appen Skype.
  4. Under Använder redan Skype väljer du Logga in.
  5. Välj Använd ett annat konto.
  6. Ange ditt Skype-namn och lösenord.
  7. Välj Logga in.
  8. På skärmen Det är dags att länka väljer du Länka konto.
  9. Välj OK.
  10. Lägg till din Skype-bild. Välj antingen Ta ett foto eller Använd min Xbox-spelarbild.
  11. På skärmen Förbli ansluten väljer du Låt Skype skicka dig aviseringar om du vill ha aviseringar.
  12. Välj OK.
  13. Välj Kom igång.

Ditt Skype- och ditt Microsoft-konto har nu länkats.