MLB.TV på Xbox Live

Med MLB.TV på Xbox Live kan du se matcher från Major League Baseball live på din Xbox One-konsol, utan att ens behöva lämna huset! Lär dig allt du behöver veta för att konfigurera och använda MLB.TV-appen på din Xbox One-konsol.
Skaffa nya spel, filmer och appar via Xbox One
Handla filmer, TV-program, spel, appar med mera via Xbox One.
Använd appkanaler med OneGuide
Lär dig hur du lägger till video på begäran-appar i din appkanallista i OneGuide och gör dem till en del av ditt kanalutbud.
"Streaming-kvaliteten är dålig på min Xbox One."
Ta reda på vilka lösningar du kan testa om din Xbox One är ansluten till Xbox Live, men med dålig streamingkvalitet.
Hantera sekretess och säkerhet online för Xbox One
Vill du förhindra att dina barn ser sexuellt eller annat anstötligt innehåll på Xbox One-konsolen utan ditt tillstånd, och se till att konsolen är säker att använda för dem när du inte är i närheten? Se hur du använder sekretess- och onlinesäkerhetsinställningarna för Xbox One så att du kan välja vilka filmer och tv-program som går att se på via Xbox Live.
Innehållsbegränsningar när både en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One
Lär dig om hur innehållsbegränsningarna fungerar när både en vuxen och ett barn är inloggade på Xbox One-konsolen.
Bilden på Xbox One är suddig
Lär dig hur du får bästa möjliga videokvalitet från Xbox One-konsolen.
Komplett lista med supportartiklar om appar
Läs mer om hur du konfigurerar, använder och felsöker Xbox One-appar.
Frigör utrymme på hårddisken genom att avinstallera spel eller appar från Xbox One
Lär dig hur du tar bort spel och appar för att frigöra utrymme på Xbox One-konsolen.

Manual

All information i det här avsnittet tillhandahålls av appen MLB.TV för Xbox One. Du kan också se den här informationen genom att säga ”Xbox, help” i appen.
Det här apphandboken är för närvarande inte tillgänglig. Om du vill ha hjälp säger du ”Xbox, help” i appen eller trycker på menyknappen på Xbox One trådlös handkontroll och väljer sedan Help. Du kan också besöka appens webbplats

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "MLB.TV på Xbox Live" som du läste om eller ett annat problem?