Lägg till en låt i din musiksamling på Xbox One

Översikt

Med Xbox One kan du enkelt lägga till dina favoritlåtar i din musiksamling. Du behöver ett Groove Music Pass för att kunna använda alla funktionerna i Groove Musik.

Obs! På Xbox One ger Groove Music Pass enbart streaming. Tillgängligt innehåll kan variera mellan olika länder och med tiden. Se Groove för mer information.

Lägg till en låt i din musiksamling

Det är lätt att lägga till en specifik låt i din musiksamling. Så här gör du:

1. Logga in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto.
  2. Öppna Groove Musik-appen.
  3. Välj den låt du vill lägga till och välj sedan Lägg till låt med A-knappen  på handkontrollen.
  4. Klicka på Samling med A-knappen . Låten visas nu i din musiksamling.
Skärmen Groove Musik visar alternativet för att lägga till en låt i användarens samling samt alternativet för