Så här öppnar du en Xbox One-app i helskärmsläge

När du öppnar en Xbox One-app från de senast använda apparna öppnas appen i samma läge du senast använde den i. Om en app exempelvis var i fästläget när du senast stängde den visas appen i fästläge nästa gång du öppnar den.

Obs! Appar som stängs i fästläget visas i ”senaste” på Startsidan med en liten ”fäst” ikon längst upp till höger i app-panelen.

Du kan dock enkelt visa appen i helskärmsläge. Så här gör du:

Obs! Appen måste ha stöd för helskärmsläge.

1. Gå till startsidan.
  2. Välj app i ”senaste” på Startsidan.
  3. Tryck på menyknappen på handkontrollen.
    Obs! Menyknappen sitter till höger precis nedanför Xbox-knappen .
  4. Välj Öppna i helskärm.