Ring Skype-gruppvideosamtal på Xbox One

Det är enkelt att ringa gruppvideosamtal på Xbox One med Skype. Innan du ringer ett gruppvideosamtal måste din Kinect-sensor vara inkopplad. Du kan initiera ett gruppvideosamtal med en kompis och sedan lägga till andra, upp till 4 personer i en grupp (inklusive dig själv). Om någon annan på Skype initierar samtalet från en annan enhet, till exempel en Windows 10-dator, kan dock upp till 25 personer delta i samtalet.

Obs! Du kan ha problem med att gå med i vissa gruppsamtal. Vi rekommenderar att du alltid initierar gruppsamtal när du använder Xbox One. Funktionen kan vara begränsad för samtalets mobildeltagare.

Så här ringer du gruppvideosamtal

Obs! För videochatt måste deltagarna använda en Xbox One-konsol eller en dator. Om ett videosamtal besvaras med en telefon ändras chatten till enbart röst.

Använd din handkontroll för att ringa ett Skype-gruppvideosamtal.

1. Logga in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto.
  2. Välj panelen Skype.
Panelen Skype är markerad på skärmen Samling.
  1. Välj telefonikonen.
Telefonikonen är markerad i Skype-appen.
  1. Ange ett telefonnummer eller välj View all contacts för att välja den person du vill ringa till.
På skärmen
  1. Lägg till upp till två ytterligare deltagare med knappen Add participants.
På skärmen
  1. Välj video call.
Information om den valda kontakten visas på en skärm där det finns alternativ för video- eller röstsamtal och för att lägga till deltagare.
  1. Skype försöker då ringa till dina kontakter.
Skärmen