Denna webbplatsen använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser.
Dela den här sidan

Lägga till kontakter till Skype på Xbox One

Lägga till kontakter till Skype på Xbox One

Gör så här för att lägga till kontakter till Skype på Xbox One-konsolen:

  1. Logga in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto.
  2. Starta appen Skype.
  1. Tryck på Menyknappen på handkontrollen.
  1. Välj Add contact och välj sedan Skype contact.
  1. Ange kontaktinformationen för den kontakt du vill lägga till.
  2. Välj den kontakt du vill lägga till.
  3. Välj add contact.
  1. Skicka en förfrågan till den kontakt du vill lägga till.

När den nya kontakten accepterar din förfrågan läggs han eller hon till bland dina Skype-kontakter.

Hade du nytta av den här artikeln?

Ja
Nej

Tack för din feedback

Tack för din feedback!

Vi beklagar att det här hjälpavsnittet inte hjälpte dig att lösa problemet. Men skam den som ger sig! Prova nedanstående community-alternativ.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Lämna feedback på det här hjälpavsnittet

255 tecken kvar.
För att skydda din integritet ska du inte ange din kontaktinformation i din feedback.
Få hjälp från communityn
Ambassador chat image
Ambassadörschatt
Chatta direkt med en annan Xbox-användare som vill hjälpa dig.

Kontakta oss

Vill du kontakta supporten angående problemet "Lägga till kontakter till Skype på Xbox One" som du läste om eller ett annat problem?

Dela den här sidan