Registrera ett Skype-konto på Xbox One

Om du vill ringa och ta emot Skype-samtal via Xbox One-konsolen måste du först registrera ett Skype-konto. Så här gör du:

1. Logga in på Xbox One-konsolen med ditt Microsoft-konto.
  2. Startsidan drar du i höger avtryckare och väljer sedan Skype-appen.
  1. Välj Join.
  1. Godkänn användningsvillkor och sekretesspolicyn och välj sedan Create account.
  1. När det nya kontot har skapats väljer du OK.
  1. Du kan aktivera aviseringar genom att välja Låt Skype skicka aviseringar till dig.
  1. Nu kan du ringa och ta emot röst- och videosamtal med Skype. Välj Komma i gång för att börja använda ditt nya Skype-konto.

Obs! Om du har problem med att skapa ett konto från Skype-appen på Xbox provar du att skapa ett konto på Skype.com med ditt Microsoft-konto och sedan startar du appen igen.