Felet 0x8000001E eller 0x8000001F uppkommer när du ansluter till Xbox One-konsolen med appen SmartGlass

Ett av de följande felmeddelandena och felen visas när du ansluter till Xbox One-konsolen med appen SmartGlass:

• We cannot connect to your console right now. 0x8000001E
  • We cannot connect to your console right now. 0x8000001F

Det här problemet kan uppstå när följande villkor är uppfyllda:

• Du har Windows Phone 8 Emulator installerat på en enhet med Windows 8 eller Windows 8.1.
  • Du försöker ansluta till Xbox One-konsolen från en enhet med Windows 8 eller Windows 8.1.

Det här problemet kan t.ex. uppstå om Windows Phone 8 Emulator är installerat på en Microsoft Surface Pro-surfplatta.

Obs! Windows Phone Emulator är en komponent i Windows Phone Software Development Kit (SDK).

Lösningar

Lös problemet genom att avinstallera de virtuella nätverksväxlarna som installerades när du installerade Windows Phone 8 Emulator.

Obs! De virtuella nätverksväxlarna avinstalleras inte automatiskt när du avinstallerar Windows Phone SDK 8.0.

1.  Kontrollera att Windows Phone 8 Emulators är installerade. Gör så här:
    • Öppna Kontrollpanelen och sedan Nätverksanslutningar på enheten med Windows 8 eller 8.1.
    • Kontrollera att de virtuella nätverksväxlarna är installerade i Nätverksanslutningar.
  1. Avinstallera de virtuella nätverksväxlarna. Gör så här:
    • Öppna Hyper-V Manager.
    • Välj Hanteraren för virtuella växlar under Åtgärder.
    1. Välj den virtuella nätverksväxel som du vill ta bort och klicka på Ta bort.
    1. Upprepa steg c för varje virtuell nätverksväxel som du vill ta bort och klicka sedan på OK.
  1. Öppna Kontrollpanelen och sedan Nätverksanslutningar på enheten med Windows 8 eller 8.1. Kontrollera att de virtuella nätverksväxlarna inte är installerade.
  1. Försök ansluta till Xbox-konsolen med SmartGlass-appen.

Obs! Windows Phone 8 Emulator fungerar inte korrekt när du har avinstallerat de virtuella nätverksväxlarna. Installera om de virtuella nätverksväxlarna så här:

1. Öppna Program och funktionerKontrollpanelen.
  2. Välj Windows Phone 8 SDK, välj Ändra och välj till sist Reparera.
  3. Reparera Windows Phone SDK 8.0 genom att följa anvisningarna.