Åtgärda anslutnings- och prestandaproblem för Xbox SmartGlass på mobilenheter som du använder med Xbox One-konsolen

Översikt

Du kan använda Xbox SmartGlass-appen på mobilenheten för att söka efter och spela upp innehåll som finns på Xbox One-konsolen. Du kan också använda Xbox SmartGlass-appen på din mobilenhet för att bläddra bland innehåll (filmer, tv-program, spel och appar) som du vill titta på i Xbox Store och sedan starta det innehållet på din konsol från mobilenheten.

Den här artikeln beskriver hur du felsöker anslutnings- och prestandaproblem för Xbox SmartGlass på mobila enheter.

Lösningar

SmartGlass-appen svarar långsamt eller du får ett meddelande om långsam anslutning

Lösning 1: Telefoner och pekplattor

Även om din smartphone eller pekplatta kan kommunicera med konsolen via ett mobilt nätverk får du bäst prestanda om telefonen är ansluten till samma trådlösa nätverk som konsolen.

Lösning 2: Windows 8-datorer

Mer information om felsökning av anslutningen mellan din Windows 8-dator och Xbox Live hittar du i Ansluta till Xbox Live från en dator.

Xbox SmartGlass-appen hittar inte eller kan inte ansluta till Xbox One-konsolen

Lösning 1: Samma Microsoft-konto?

Om Xbox SmartGlass-appen inte hittar Xbox One-konsolen ser du till att det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag är samma som det Microsoft-konto du använder på telefonen. Om du inte vet vilket Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-konto läser du Hitta ditt Microsoft-konto eller lösenord.

Lösning 2: Aktivera Xbox SmartGlass-appen på din Xbox One-konsol

Om du vill aktivera Xbox SmartGlass-appen på Xbox One läser du Konfigurera och använda SmartGlass på Xbox One.