Åtgärda anslutnings- och prestandaproblem för SmartGlass på mobila enheter

Översikt

Du kan använda SmartGlass-appen på din dator, surfplatta eller smartphone för att få största möjliga glädje av dina Xbox One- och Xbox 360-konsoler. Med SmartGlass kan du söka bland filer och styra din konsol och utforska fler funktioner och alternativ med vissa appar och spel.

I den här artikeln beskrivs hur du felsöker anslutnings- och prestandaproblem med SmartGlass.

Lösningar

SmartGlass-appen svarar långsamt eller du får ett meddelande om långsam anslutning

Lösningar för telefoner och surfplattor

Anslut telefonen till ditt trådlösa hemnätverk. Även om din smartphone eller pekplatta kan kommunicera med konsolen via ett mobilt nätverk får du bäst prestanda om telefonen är ansluten till samma trådlösa nätverk som konsolen.

Lösningar för Windows-datorer

Mer information om hur du felsöker anslutningen mellan din Windows-dator och Xbox Live hittar du i Ansluta till Xbox Live från en dator.

SmartGlass-appen hittar inte eller kan inte ansluta till konsolen

Kontrollera att du använder samma Microsoft-konto

Om Xbox SmartGlass-appen inte hittar din Xbox ser du till att det Microsoft-konto som hör till din Xbox Live-gamertag är samma som det Microsoft-konto du använder för att logga in på SmartGlass. Om du inte vet vilket Microsoft-konto som hör till ditt Xbox Live-konto läser du Hitta ditt Microsoft-konto eller lösenord.

Aktivera SmartGlass på din Xbox

Om du behöver hjälp med att aktivera SmartGlass på Xbox läser du Konfigurera och använda SmartGlass på Xbox 360 eller Konfigurera och använda SmartGlass på Xbox One.