Installera SmartGlass-appen för Xbox One på enheter med Windows

Översikt

Med SmartGlass-appen för Xbox One kan du använda din Windows-enhet som en extra fjärrkontroll för din Xbox One-konsol.

SmartGlass-appen för Xbox One kan laddas ned gratis från Windows Store.

Obs! SmartGlass-appen för Xbox 360 fungerar inte med din Xbox One-konsol. Du måste installera SmartGlass-appen för Xbox One.

Krav för SmartGlass-appen för Xbox One för enheter som kör Windows

Om du vill använda SmartGlass-appen för Xbox One på en pekplatta eller dator som kör Windows behöver du:

• En pekplatta eller dator som kör Windows 8.1, Windows 8 eller Windows RT
  • Ett Microsoft-konto och en associerad Xbox Live-profil
  • En Internetanslutning eller lokal nätverksanslutning som kan anslutas till din Xbox One-konsol

Obs! SmartGlass prestanda varierar beroende på nätverksanslutningens hastighet och processorkraften hos din handdator eller dator.

Ladda ned och installera SmartGlass-appen för Xbox One från Windows Store

1. Öppna Start-skärmen på din Windows-baserade enhet eller dator.
  2. Välj Windows Store.
  3. Svep från höger på skärmen på din Windows-baserade enhet eller dator och välj snabbknappen Sök.
  4. Sök efter SmartGlass.
  5. Hitta den version av Xbox SmartGlass-appen som är kompatibel med din Windows-baserade enhet eller PC och klicka sedan på Install.
  6. När installationen slutförts kommer en Xbox SmartGlass-panel att visas på Start-skärmen.

Mer information om hur du använder appen med din Xbox One-konsol finns i Konfigurera och använda SmartGlass på Xbox One.