Spela in spelklipp med Spel-DVR

Med Spel-DVR kan du spela in videoklipp av ditt spelande som du sedan kan redigera i Upload Studio och dela.

Så här fångar du de senaste 30 sekunderna av spelande

Hände just något otroligt? Du kan när som helst fånga de senaste 30 sekunderna av spelande.

Om du använder Kinect-sensorn säger du "Xbox, record that!" Om du använder Cortana med Kinect eller ett headset säger du "Hey Cortana, record that!".

Om du vill spela in med en handkontroll dubbeltrycker du på Xbox-knappen  och sedan trycker du på X -knappen .

Så här skapar du ett klipp med en viss längd

Du kan starta Upload-appen från Spel och appar om du vill göra en inspelning med en viss längd. Så här gör du:

1. Starta det spel du vill spela in från.
  2. Tryck på Xbox-knappen   på handkontrollen, tryck på X-knappen  för att automatiskt spela in ditt klipp eller tryck på knappen Visa  och välj ett av följande alternativ:
    1. Skapa en video med det du just spelade genom att välja:
      • Spela in de sista 15 sekunderna
      • Spela in de sista 30 sekunderna
      • Spela in den sista minuten
      • Spela in de sista 3 minuterna
      • Spela in de sista 5 minuterna
    2. Starta inspelning: Spela in upp till 5 minuter av det du kommer att göra i spelet. Välj Starta inspelning. Om du vill stoppa trycker du på Xbox-knappen , knappen Visa och sedan Stoppa inspelning när du är klar.

Om du vill administrera dina klipp väljer du Hantera klipp, väljer ett klipp och sedan väljer du ett av alternativen på skärmen.