Redigera videoklipp med Upload Studio

Med Upload Studio är det enkelt att redigera videoklipp som du just har spelat in med Spel-DVR-funktionen i Upload.

Redigera videoklipp

Lär dig välja mallar, lägga till klipp och anpassa dina videoklipp.

Välj en mall

Din mall definierar den övergripande strukturen för din video – hur många klipp du kommer att använda och hur du sätter ihop dem.

• Just trim – Perfekt när du bara vill kapa bort några sekunder av en video
  • Picture-in-picture – Låter dig kombinera två Spel-DVR- eller Kinect-inspelningar så att de körs samtidigt i samma video
  • Bookend – Låter dig sätta ihop tre klipp
  • Multiclip – Låter dig sätta ihop fem klipp

Lägg till klipp

Välj ett klippsegment och välj sedan antingen Record with Kinect eller Choose Spel-DVR för att antingen skapa en ny inspelning från din Kinect eller använda befintliga bilder. Upprepa den här processen med varje klippsegment.

Anpassa

När du har lagt till klipp kan du välja Record voiceover eller Choose skin för att göra din video ännu personligare.

Granska och slutför

Du kan titta på din video med uppspelningskontrollerna nedtill på skärmen. När du är nöjd väljer du Finish för att slutföra dina ändringar av klippet.

Tänk på att alla videoklipp du delar med dig av ska uppfylla användningsvillkoren för Xbox Live, så håll dem anständiga.

Namnge och tagga

Ge ditt klipp ett namn och, om du vill, en tagg för att underlätta sorteringen. När du är klar väljer du Upload för att börja förbereda klippet för uppladdning till Xbox Live.

Framställa och ladda upp

Din video kommer nu att återges och laddas upp till Xbox Live. Även om den har laddats upp kan den inte ses av andra i det här läget. Se Dela klipp med Upload Studio för mer information.