Hitta dina spelklipp

När du skapar spelklipp med Spel-DVR på Xbox One använder du Upload Studio-appen när du vill visa och redigera dem.

1. På Startsidan går du till Mina spel och appar > Appar > Upload Studio.
  2. Välj Hantera dina klipp.
  3. Standardfiltret visar allt som redan är publicerat på Xbox Live.

Om du vill se klipp som du spelat in, men ännu inte laddat upp, väljer du filtret On Xbox Live och sedan På denna Xbox.