Titta på videor på din Xbox One-konsol

Översikt

När du köper en video i Film och TV-butiken kan du titta på den via din Xbox One-konsol på en tv eller bildskärm med standarddefinition eller högdefinition.

Obs! När du hyr en video från Film och TV-butiken kan du bara titta på den på den enhet för vilken den hyrdes (din konsol, dator eller Windows Phone).

TV eller bildskärm

Om du vill titta på högdefinitionsfilm i HD-kvalitet på en hdtv eller bildskärm måste du spela upp dem via HD-kompatibel maskinvara med HDMI-, komponent- eller VGA-videokablar.

Om du vill titta på HD-video på en kompatibel HDTV via din Xbox One-konsol streamar du videon från Film och TV-appen på din konsol och din HDTV med en HDMI-kabel.
Full 1080p-upplösning kräver en 1080p-förberedd HDTV med krypteringsprotokollet HDCP aktiverat samt en HDMI-kabel och en Xbox One-konsol.

Vilken kabel du ska använda beror på vilken av-ingång din tv har.

Skärmupplösning

Flera faktorer påverkar upplösningen när du tittar på film som du köper eller hyr från Film och TV-butiken, bl.a. bildkvaliteten på själva filmen (HD eller SD), videospelarens kapacitet, kablarna som används för att transportera bildsignalen från enheten till skärmen och skärmens kapacitet.